Uw diëtist in de gemeente Oostgelre

Yvonne Schuurman

Op zoek naar een professionele diëtist in Lichtenvoorde en Groenlo? Als geboren en getogen Achterhoekse werkt Yvonne samen aan het bereiken van uw doel. Met een specifiek voor u effectief voedingsplan bij medische problemen, afvallen, aankomen en het veranderen van uw beweegstijl. Daarnaast coacht zij bij het vasthouden van nieuw gedrag op de lange termijn. 

Yvonne stelt zich laagdrempelig op. Zij vindt het belangrijk dat u met een prettig gevoel naar een diëtist gaat. Als geboren en getogen Achterhoekse voelt zij zich als een vis in het water in het contact met de mensen uit de regio. Haar motto is :

A’j plat könt praoten, mö’j ’t neet laot’n!

EVEN VOORSTELLEN

Over Yvonne

Mijn naam is Yvonne Schuurman.

Ik ben diëtist en leefstijlcoach en sinds 2005 eigenaresse van Diëtistenpraktijk Yvonne (Schuurman) in Lichtenvoorde en Groenlo. Mijn aandacht voor voeding en beweging is op jonge leeftijd ontstaan. Ik ben opgegroeid op een boerderij in Heelweg met voeding in de stal en op het land. Ik fietste als vijfjarige reeds dagelijks naar de basisschool in Varsseveld en ben in de tienertijd begonnen met hardlopen in het nabijgelegen bos. Naast de hardloopschoenen trek ik wekelijks mijn wandelschoenen aan om met vriendinnen te bewegen. Samen met een gezonde leefstijl houden deze sociale contacten mij vitaal. Mijn doel is om u hiermee te enthousiasmeren en zo mijn bijdrage te leveren aan uw vitaliteit, ongeacht uw leeftijdsfase, in het heden maar ook voor in de toekomst. Sinds de mantelzorg voor mijn ouders weet ik als geen ander hoe belangrijk dit is en richt ik mij naast volwassenen tevens op de ouder wordende mens.

Bij mijn werk is het dagelijks contact met mensen de kers op de taart. Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Begeleiden van stagiaires

Yvonne vindt het een waardevolle uitdaging om aankomende collega’s te begeleiden tijdens de paramedische stage. Zij werkt samen met de Hogeschool Arnhem/Nijmegen afdeling Voeding en Diëtetiek. Neem gerust contact op indien u hier extra informatie over wilt krijgen.

Voorlichting en Workshops

Wit u een gezonder team, fittere medewerkers en ziet u het belang van een goede voeding en leefstijl? Dan is het mogelijk een workshop of voorlichting voor uw team te laten verzorgen door Diëtistenpraktijk Yvonne. Neem contact op voor de mogelijkheden.