Leefstijlcoach

Yvonne heeft zich in 2018 gespecialiseerd als leefstijlcoach. Het beroep heeft veel raakvlakken met haar werk als voedingskundige diëtist met aandacht voor voeding, beweging, gedrag en ontspanning. Inwoners uit de gemeente Oost Gelre kunnen deelnemen aan een gecombineerde leefstijlinterventie (=GLI) indien sprake is van obesitas (BMI hoger dan 30) of van overgewicht (BMI van 25-30) in combinatie met een matig gewicht gerelateerd gezondheidsrisico. In een twee jaar durend programma worden mensen begeleid bij het aanpassen van hun leefstijl en het behoud ervan op langere termijn.

Het programma is deels individueel en deels in groepsverband en wordt vergoed vanuit de basisverzekering zonder eigen risico. Yvonne leidt in de gemeente Oost Gelre de groepen in Groenlo waarbij wordt samengewerkt met Fysio- en Oefentherapie Den Papendiek.

Op zoek naar een professionele diëtist in Lichtenvoorde en Groenlo? Als geboren en getogen Achterhoekse werkt Yvonne samen aan het bereiken van jouw doel. Met een specifiek voor jou effectief voedingsplan bij medische problemen, afvallen, aankomen en het veranderen van je beweegstijl. Daarnaast coacht zij bij het vasthouden van nieuw gedrag op de lange termijn.

Meer informatie of afspraak maken? Bel of mail.